Frank en Joke Blaauw

Hallo, wij zijn Frank en Joke Blaauw en zijn jarenlang buren geweest van Arja en Nico .
Daardoor hebben we met elkaar een leuke band opgebouwd. Erg mooi om op een heel andere manier betrokken te blijven bij hun leven. Door de nieuwsbrieven te verzorgen zitten we mooi op de eerste rij om hun belevenissen te volgen.
De MAF is een mooie organisatie. Een soort Flying Doctors, maar dan christelijk. Gaaf dat Arja en Nico daar hun deel in bij mogen dragen. En wij ook zijdelings, doordat we in de thuisfrontcommissie zitten.
We vinden dit een mooie en uitdagende bijdrage!

Elizabeth Duitman

Ik ben Elizabeth Duitman en ben Bedrijvencoördinator voor Nico en Arja.
Ik zit in de TFC, omdat ik zo indirect het evangelie kan helpen verspreiden. Ook kan ik hierdoor de fam. Timmerman supporten om hun missie in Papoea mogelijk te kunnen maken!

Bertine Kroneman

Ik ben Bertine Kroneman en ik mag mij inzetten als secretaresse en gebedscoördinator.
Ik zet mij op deze manier graag in voor het brengen van hulp en het evangelie in de moeilijk of onbereikte gebieden.

Dirk Jan den Boer

Ik ben Dirk Jan den Boer en ben voorzitter van de Thuisfront commissie van Nico en Arja.
Toen ik gebeld werd door Arja voor de TFC was ik direct enthousiast. Ik wist van het zendingsverlangen van Nico en Arja en vind het prachtig dat God hen wil inzetten op dat plekje in Zijn wijngaard.
We zullen als TFC hen zoveel als mogelijk ondersteunen om hun verblijf in Papoea zo goed mogelijk te laten verlopen.

Benjamin de Vries

Ik ben Benjamin de Vries. Binnen de TFC vervul ik de rol van coördinator digitale media en coördinator voorlichting en presentaties.
Ik was zelf al langer op zoek naar wat ik kon betekenen voor het koninkrijk van God op aarde. Het raakt mij als ik zie dat ik zelf zoveel zegeningen ontvang en andere mensen het zoveel minder hebben. Ik heb gebeden om een taak te vinden waarbij ik God en mijn naaste kan dienen.
En toen werd ik door Nico en Arja gevraagd voor deze uitdaging.

Lean Visscher

Ik ben Lean Visscher en ben Actie- en Bedrijvencoördinator voor Nico en Arja.
Mijn beweegreden voor de TFC van Nico en Arja is hun gedrevenheid en enthousiasme voor de MAF en het doel dat ze gaan dienen. Ik wil daar graag een steentje aan bijdragen.