Frank en Joke Blaauw

Hallo, wij zijn Frank en Joke Blaauw, jarenlang buren geweest van Arja en Nico .

Daardoor een leuke band opgebouwd. Erg mooi om op een heel andere manier betrokken te blijven bij hun leven. Door de nieuwsbrieven te verzorgen zitten we mooi op de eerste rij om hun belevenissen te volgen.

Mooie organisatie de MAF. Een soort Flying doctors , maar dan christelijk. Gaaf dat zij daar hun deel in bij mogen dragen. En wij zijdelings ,doordat we in de thuisfrontcommissie zitten , ook. Zien samen met hun uit naar deze uitdagende periode.

Elizabeth Duitman

Bedrijvencoordinator

Ik zit in de TFC omdat ik zo indirect het evangelie kan helpen verspreiden de Fam. Timmerman kan supporten om hun missie in Papoea mogelijk te kunnen maken!

Bertine Krooneman

Ik ben Bertine Kroneman en ik mag mij inzetten als secretaresse en gebedscoördinator. Ik zet mij op deze manier graag in voor het brengen van hulp en het evangelie in de moeilijk of onbereikte gebieden.

Dirk Jan den Boer

Voorzitter

Toen ik gebeld werd door Arja voor de TFC was ik direct enthousiast. Ik wist van het zendingsverlangen van Nico en Arja, en vind het prachtig dat God hen wil inzetten op dat plekje in de wijngaard. We zullen als TFC hen zoveel als mogelijk ondersteunen om hen verblijf in Papoea zo goed mogelijk te laten verlopen.

Benjamin de Vries

Binnen de TFC ga ik de rol vervullen van coördinator digitale media en coördinator voorlichting en presentaties. Ik was zelf al langer op zoek naar wat ik kon betekenen voor het koninkrijk van God op aarde. Het raakt mij als ik zie dat ik zelf zoveel zegeningen ontvang en andere mensen het zoveel minder hebben. Ik heb gebeden om een taak te vinden waarbij ik God en mijn naaste kan dienen.

En toen werd ik door Nico en Arja gevraagd voor deze uitdaging.

Lean Visscher

actie- en bedrijvencoordinator

Mijn beweegreden voor de TFC van Nico en Arja is hun gedrevenheid en enthousiasme voor de MAF en het doel dat ze gaan dienen. Ik wil daar graag een steentje aan bijdragen.